Setkání garantky studijního programu s učiteli a školení pro využívání LMS systému Moodle

V pondělí 12. září proběhlo při příležitosti příprav na akademický rok 2022/2023 setkání učitelů s garantkou studijního programu prof. Ing. Hanou Machkovou, CSc. Setkání proběhlo hybridně. Prof. Machková informovala učitele o návrhu vybraných připravovaných opatřeních v souvislosti s nutnými úsporami energií. Výuka Manažera obchodu bude probíhat dle akreditace, pátek, sobota prezenčně, neděle online.

Prof. Machková informovala učitele o postupu prací na akreditaci AACSB. Vyhodnocení výsledků učení studijního programu probíhá u obhajob bakalářských prací dle metodiky schválené pro akreditaci AACSB. Hodnoceny jsou (1) Analytické myšlení a práce s daty, (2) Etika a udržitelnost, (3) Komunikační a prezentační dovednosti, (4) Kritické a tvůrčí myšlení a (5) Znalosti a dovednosti oboru, které jsou hodnoceny u státní závěrečné zkoušky.

Největší část setkání byla věnována školení s názvem „Moodle pro učitele Manažera obchodu“. Moodle bude ve studijním programu Manažer obchodu implementován postupně od zimního semestru akademického roku 2022/23 v rámci 1. ročníku.Tříhodinové školení kvalitně zajistil doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Program školení byl následující: Úvod, Seznámení s Moodlem, Přihlášení, nástěnka a kurz, Studijní materiály, Činnosti, Kalendář, Známky, Výhody Moodlu proti InSIS, Využití jiných aplikací. Veškeré podklady jsou dostupné na intranetu pro učitele: https://mn.vse.cz.